Arrangementen

Paintball inclusief barbecue, workshop en/of overnachting!

Paintball, het leukste uitje voor iedereen!

Ben jij op zoek naar een dag vol (ont)spanning, kom dan naar Paintball Nijbroek.

Ideaal voor een uitstapje van sportverenigingen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, scholen, kinderfeestjes of een vriendengroep.

Paintball is het ideale uitstapje voor o.a. sportverenigingen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, scholen, kinderfeestjes, familiefeestjes of een vriendengroep. Je zult nog vele malen terug denken aan deze waanzinnige ervaring.

Paintball wordt gespeeld in een natuurlijke omgeving met veel obstakels waarachter je prima kunt schuilen en ondertussen jouw tactiek kunt uitstippelen. We spelen over, tussen en rondom het water met hoogteverschillen tot wel 4 meter. 

Twee teams staan tegenover elkaar met de simpele opdracht elkaars vlag te veroveren. Iedere speler is uitgerust met een camouflageoverall, gezichtsbeschermer en een semi-automatisch paintballgeweer. Wordt een speler geraakt door een verfbal, dan verlaat hij/zij het speelterrein.

 

Een eenvoudig lijkend spel staat ineens bol van de actie en spanning doordat je de tegenstanders te slim af moeten zijn zonder daarbij zelf geraakt te worden. Het veroveren van de vlag blijft het hoofddoel en daarbij spelen tactiek en inzet van de individuele speler en de groep een belangrijke rol. Paintball is daarom ook uitermate geschikt voor de nodige teambuilding.

De “marshalls” begeleiden de spelers en zien toe op de veiligheid in het veld.

De samenstelling van de verfballen is ongevaarlijk voor mens en milieu en is eenvoudig met water te verwijderen. Paintball wordt per dagdeel gespeeld en leent zich uitstekend voor een ochtend, middag of avond vol spanning en avontuur.

Het basistarief bedraagt € 26,00 per persoon (2 uur paintballen, inclusief 100 verfballen per persoon), waarbij de spelersgroep uit minimaal 8 personen moet bestaan.

 

Je kunt ook verfballen bijkopen:
– € 6,00                  :  50 stuks
– € 10,00                :  100 stuks